Nyhetsbrev

Postet av Vennesla Kommunale Bedriftidrettslag den 16. Feb 2023

VKBIL feirer femti år!

I år er det hele femti år siden bedriftsidrettslaget ble opprettet og dette skal vi selvsagt markere med et festlig lag. Mer informasjon vil komme, men vi sikter oss inn på 2. juni så hold av denne datoen! Meld deg på allerede i dag via appen IdrettenOnline, eller klikk på denne lenken.


Kjenner du til alle våre tilbud og aktiviteter?

VKBIL har en rekke aktiviteter og tilbud og under får du en oversikt over hva vi kan tilby.

YOGA - NYTT TIDSPUNKT

Det er mange som har gitt tilbakemelding om at yoga-timen har vært for seint og vi har nå fått til en time hos Trimeriet på tirsdager fra 16.45 til 17.45 og starter opp tirsdag 28. februar. Vi håper dette vil passe flere og håper dette blir godt tatt i mot og brukt! Meld deg på via appen IdrettenOnline!

CROSSFIT

Crossfit høres for mange skummelt ut men kommunetimene våre er tilpasset slik at de passer for absolutt alle! Crossfit kalles også Functional Fitness (funksjonell styrektrening) siden det er fokus på store muskelgrupper og flere ledd i en og samme øvelse slik at du virkelig får bruk for treningen din i hverdagen enten det er å bære matvarer fra butikken eller løfte barn/barnebarn opp fra gulvet. Det er alltid god stemning på treningene og blir sosialt ved at man trener sammen to og to.

Kommunetimene er mandager fra kl. 19 til 20, og onsdager fra kl. 15 til 16. Meld deg på via appen IdrettenOnline!

FOTBALL

Har du lyst å spille fotball er det åpen trening for alle på tirsdager kl. 15.00 - 16.30 og fredager 15.15 - 16.30.

Her spiller de fotball for gøy i Venneslahallen men har ikke stilt lag i kamper/turneringer (ennå..)

INNEBANDY

I gymsalen på Eikeland oppvekstsenter på Hægeland spilles det innebandy torsdager fra kl. 18 til 19.

Søk opp facebookgruppen "Innebandy damer/herrer torsdager".

Det er også innebandy-trening som er åpen for alle jenter/damer i gymsalen på Øvrebø mandager fra kl. 18 til 19. Søk opp facebookgruppen "Innebandyjentene 🙌🏻". Og for herrer er det åpent for alle i gymsalen på Eikeland tirsdager fra kl. 20.00 til 21.30.

SJAKK

Dersom det er noen som ønsker å spille sjakk så har vi mulighet for å få lånt sjakkbrett. For de som er interessert så starter vi med en sjakkveld 2. mars kl. 18 i kantina på Herredshuset. Meld deg på i appen IdrettenOnline. 


KOMMUNEAVTALER

Det er også mulig å trene enda mer og vi har gode medlemspriser på flere treningssentre:

Hos Trimeriet er medlemprisen 299,-/mnd med gratis innmelding og 12 mnd binding. (Ordinært koster medlemskap kr 399,-/mnd 12mnd binding). Trimeriet har mange ulike gruppetimer som styrke, zumba, yoga og hiit med mer. Les mer om Trimeriet Vennesla (trimerietvennesla.no).

Hos Treningssenteret er medlemsprisen 299,-/mnd med gratis innmelding og binding fram til januar eller august. (Ordinært koster medlemsskap kr 429,-/mnd for 12 mnd binding). Treningssenteres kan tilby en stor egentreningssal, spinning og kampsport og selvforsvar. Les mer Treningsenteret (treningssenteret.com)

Hos Crossfit Hunsfos er medlemsprisen 749,-/mnd med gratis innmelding og tre måneders binding. (Ordinært koster medlemsskap 899,-/mnd med tre mnd binding). Her kommer du til ferdige treningsøkter som tilrettelegges for alle nivåer. Les mer Crossfit Hunsfos (crossfithunsfos.com)

I tillegg fins andre gode treningssentre her i Vennesla som vi også vil nevne på selv om vi ikke har noen egen avtale:

Cardio24 etablerte seg i nye lokaler på Hunsøya for ett år siden. Her har de et flott senter med mye utstyr for egentrening og her kan du trene hele døgnet hele året. Prisen her er kr. 399,-/mnd uten binding. Les mer her Cardio24 (cardio24.no)

Garage Gym holder til på Storevoll og er det andre crossfit-senteret i Vennesla. Prisen her er 899,-/mnd uten binding. Les mer her Garage Gym (garagegym.no)


Til sist må vi også anbefale alle de fine turmålene vi har rundt i kommunen, og nå har vi også fått en dagsturhytte - Moseidhytta. På ut.no kan du finne mange fine turforslag. Dersom noen av dere planlegger en tur hvor det hadde vært gøy å få med flere så send gjerne en epost til bedriftsidrettslaget@vennesla.kommune.no så kan vi legge det ut på nettet slik at flere kan se det.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.