Vi søker instruktør/aktivitetsveileder

Postet av Agder bedriftsidrettskrets den 5. Nov 2020

Bli Sprekere er Bedriftsidrettens gruppetreningskonsept der alle kan delta. Vi ser etter flere instruktører til vårt tilbud i Kristiansand, men ønsker også å komme i kontakt med deg som synes dette virker interessant for etablering i andre deler av Agder. Mer om konseptet finner du på www.BliSprekere.no 

Vi søker deg som ønsker en meningsfylt ekstrajobb. Du har erfaring fra gruppetrening og/eller relevant fagbakgrunn. Rett person er du som vil bidra til at vanlige folk får glede av å være i fysisk aktivitet. Bli Sprekere favner alle - også de som ønsker å «komme seg ut av sofaen».

Arbeidsoppgaver

  • Gjennomføre gruppetrening på ettermiddag/kveld - eller i bedrifter på dagtid.
  • Motivere og inspirere til varig glede av å være fysisk aktiv
  • Bidra til rekruttering av deltagere til egne grupper

Kvalifikasjoner

Du vil gjennomføre gode treningsøkter og motivere ved å dele aktivitetsglede. Det er positivt om du har utdanning innen idrett, trening, fysioterapi eller lignende, men ikke et krav. Vi ser etter deg med godt humør, treningsforståelse og formidlingsevne.

Erfaring fra å ha gruppetimer og kompetanse innen gruppetrening er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyr

  • Timebasert lønn for instruksjon
  • En meningsfylt ekstrajobb
  • Opplæring i aktuelle økter/konsept

Arbeidsgiver Norges Bedriftsidrettsforbund avd. Agder.
Søknad og CV sendes til vest-agder@bedriftsidrett.no

Vi søker flere typer instruktører. Si gjerne noe om hva slags trening du ønsker å jobbe med.
Lokasjon avklares i dialog med instruktør. Vi ser på muligheten for å etablere tilbudet flere steder i Agder og har da behov for å knytte til oss ressurser ulike steder i fylket.
Ti på Topp premiering

Postet av Agder bedriftsidrettskrets den 14. Okt 2020

Premieutdeling

Årets premieutdeling blir i forbindelse med årets siste Terrengkarusell løp torsdag 15. oktober på Fant Olsen i Baneheia.

Tid: Torsdag 15 oktober kl. 13-18

Sted: Fant Olsen i Baneheia (Like ved gamle sykepleierskolen på Eg)

Kom innom i dette tidsrommet når det passer for deg. Slå gjerne av en turprat og hent din velfortjente premie. Det blir også en enkel servering. Sportsprofil blir tilstede og selger gode tursko og klær til en fordelaktig pris.

Alle barn som har registrert besøk på minst 5 ulike topper blir premiert.  
Alle voksne som har registrert besøk på alle årets ti topper blir premiert.

I tillegg til "vanlige premier" har vi i år litt giveaways til de som kommer innom denne dagen.

* Årets turbilde - Vinner Rebecca Lantz
Vinneren Rebecca Lantz har tatt dette flotte kveldsbildet på Buråsen. Gratulerer med årets bilde.
Tusen takk for alle de flotte bildene dere deler med oss fra turene.

* Årets familie/ vennelag
Vi har kåret Nightwalkers til årets venne/familielag i årets Ti på topp. Laget består av Pernille Lantz, Per Erik Lantz og Rebecca Lantz. Til sammen har de gått 666 turer. De forteller at de egentlig er tre slappfisker, som knapt har gått en topptur tidligere. Motivasjonen til å bli med på Ti på topp var å komme i bedre form. Rebecca hørte om Ti på Topp og fikk med seg sin onkel og kusine også. Etterhvert opptok turene i Ti på Topp store deler av hverdagen deres. Vi er veldig glad for at dere fant turgleden og fikk mange flotte turopplevelser ved å være med på Ti på Topp. Gratulerer som vinnere av årets venne/familielag.

* Årets turhistorie
Vi har plukket ut Ole Harald Salen som vinner av årets turhistorie. Han fremmer gleden med å være ute i naturen på en god måte, og deler også noen av favoritt turene sine. Han forteller om Ti på topp og har skrevet en veldig god artikkel i Fvn, som du kan se her. Gratulerer med årets turhistorie

* Vinnere av hver av de ti bamsene (Se info under "Bamseshow")


PÅMELDING TI PÅ TOPP VINTER EDITION

Påmeldingen for vintersesongen åpner 14. oktober. Sesongen starter 15. november. Alle som er påmeldt vintersesongen og tilstede på premieutdelingen 15. oktober får en liten oppmerksomhet.

HENTING AV PREMIER ETTER PREMIEUTDELING

Uavhentede premier kan hentes i turbutikken til DNT Sør 15. oktober-15. november. Det blir ingen utdeling av premier etter denne datoen. Det blir kun utdelt giveaways på premieutdelingen 15. oktober.
Aktivitet under Covid-19 krisen.

Postet av Agder bedriftsidrettskrets den 26. Mar 2020

Vi er inne i en spesiell tid for oss alle. Konsekvensene for Bedriftsidretten er store, da det pr nå ikke er lovlig å drive noen form for organisert idrett. Dette er en surrealistisk situasjon og en nasjonal dugnad som vi selvsagt skal delta i. I denne situasjonen har hvert enkelt menneske ansvar for å bidra til å hindre spredning av smitte, samtidig som det kanskje er viktigere enn noen gang at vi tar vare på egen og andres fysiske, psykiske og mentale helse. Smittefaren medfører sterk innskrenkning i bevegelsefriheten. Vi oppfordrer til å følge myndighetenes anbefalinger til enhver tid. Egen organiserte aktiviteter strider ikke mot helsemyndighetenes vedtak. Vi anbefaler å gå turer i naturen alene eller sammen med familien, og å holde god avstand til alle rundt deg.

Folkehelseinstituttet anbefaler alle å være i aktivitet innenfor de rammer som er satt av smittevernhensyn.


Vi har jobbet mye med vurderinger på hvordan vi kan forholde oss best mulig til dagens situasjon og vil her kort informere dere om hvilke aktiviteter vi planlegger å tilby i nærmeste fremtid.

Ti på Topp: Vi jobber for å få i gang Ti på Topp i en litt redusert utgave allerede fra 1. april. Dette har vi fått tillatelse til fra Helsemyndighetene. Foreløpig blir det ingen merking av parkeringsplass og løype. Det blir heller ingen postkasse på toppene. Kringsjåknatten som turmål blir ikke lansert enda pga smittefare i Tømmerrenna. Vi kan ikke ha noen form for Kickoff i disse tider, men vi håper å kunne lage et fellesarrangement senere i sesongen. Vi håper på stor oppslutning siden bruk av naturen kanskje aldri har vært viktigere for folk flest.
http://kristiansandregionen.xn--tiptopp-gxa.no/

Terrengkarusellen i Kristiansand: Vi vil presentere 2 av de første løypene og åpne for at deltakere selv kan registrere fullført eller registrere sin tid for de som ønsker det. Her vil du finne kart over traseen samt mulighet til å laste ned GPX fil til din mobil eller klokke skulle du ønske å følge traseene med GPS. Registreringen vil gjelde som deltatt løp opp mot deltakerpremie. Vi håper også å kunne arrangere løp som nå blir avlyst på et senere tidspunkt, men også dette er det for tidlig å konkludere med nå.
https://agder.bedriftsidretten.no/events/p/1000036758/aktivitetstur-med-terrengkarusellen  

Bedriftsgolf: Vi håper at golfbaner vil kunne holde åpent og at vi også i år kan få arrangert Bedriftsgolf både i Kristiansand, Arendal og Grimstad.

https://agder.bedriftsidretten.no/p/34638/golf 

Orientering: Vi håper å kunne gjennomføre bedrifts o-løp. Mer informasjon vil komme.

Fremover vil vi også se på mulighetene for et begrenset aktivitetstilbud i Arendal & omegn når det gjelder Terrengkarusellen og sykkel.

Vi er spente på å se hvordan verden ser ut når denne krisen er over, og vi gleder oss til å gjenoppta all aktivitet når vi får hverdagen tilbake.
Viktig informasjon vedrørende koronavirus

Postet av Agder bedriftsidrettskrets den 12. Mar 2020

Bedriftsidretten i Agder innstiller all aktivitet inntil videre grunnet den uavklarte situasjonen rundt Corona-viruset (COVID-19). Vi støtter oss til enhver tid til råd fra Folkehelseinstituttet, Norges Idrettsforbund samt lokale og nasjonale myndigheter. Vi ser det som vår viktigste oppgave å bidra til redusering av smitte og opprettholdelse av god helse.

Straks nasjonale og lokale råd tilsier det er vi i gang igjen med alle sesongens aktiviteter.