Odderøya rundt mandag 4. sept

Postet av Agder bedriftsidrettskrets den 31. Aug 2023

Odderøya rundt

Mandag 4. september går Odderøya Rundt- løpet 

15. karuselløp, Odderøya Rundt har start/mål på den tidligere idrettsplassen. Vanlig løype har lengde 3,8 km, mens milslukeren er 7,5 km. Odderøya-løpet pleier alltid å være en hyggelig avveksling i vårt løps-assortiment, og vi håper at mange finner veien dit, selv om vi begår den synd å legge løpet til en mandag. Pga. dette får deltakerne ingen betjent ekstradag til å gjennomføre. Men det vil opprettes selvregistrering på nettet, slik at de som får problemer med mandagen, kan gjennomføre etter kart og beskrivelse i løpet av helgen.

NB! De som løper i umerket løype må huske at de etter starten (i nordenden av idrettsplassen) første skal løpe noen hundre meter mot Odderøyhallen (i grusveien til venstre) før de dreier høyre og tar den andre grusveien opp til idrettsplassen igjen, og starter på stor-runden. Lykke til!

Løpslengde 3,8 km. Milslukeren 7,5 km.

ResultatregistreringLøypebeskrivelse: 

Start og mål er lagt til tidligere Idrettsplassen på Odderøya. Her går starten på løypa noen hundrede meter mot Odderøyhallen, før den snur og tilbake til idrettsplassen. over plenen der og ut på Rosenvold veien. Når du nærmer deg Østre Brakke (Rød Bygning) ta til høyre og opp Mellomveien, så første sti til venstre og ned mot Tjernet. Videre forbi maskinstasjonen, tar så veien til høyre som fører deg til kafeen. Følger Viljebakken ca.10 m, så til høyre og du kommer bak kafeen. De to neste stikryss til venstre, så krysser du Viljebakken, løper rett frem til du møter fyrtrappene (rundt bunkers) Tar til høyre og løper på venstre side av øya, opp til toppen langs gjerde.

Ta til høyre og løper over bro på toppen av øya, følger vei bort til bom og videre til Batteriveien, tar der til høyre og løper ned Batteriveien til du på nytt kommer til Mellomveien. Tar opp til venstre og løper til du på nytt kommer ut på Hausspitsveien (Gamle kinobygg). Løper til høyre og følger veien til du kommer til det første huset på høgre side (Kunst) I enden av det tar en inn til høgre og følger stien ca. 40 m. Ta til venstre og følg stien helt ned på vei. Videre over plenen til mål.


OBS. Begrenset parkeringsmuligheter på Odderøya.


Løypa vil garantert være ferdig merket innen kl. 12.

- Sekretariatet er åpent fra kl. 13.00 til 18.00, og deltakerne kan ta seg rundt når de ønsker det.

Hvite lister i sideteltet ved målgang brukes til å notere egen tid/fullført i vanlig løype, og gule lister for milslukeren.


- Milslukeren har fellesstart kl. 17.15

- Puljestarter vanlig løype fra kl. 17.30 til kl. 17.45

I hele tidsrommet kan man også registrere deltakelsen sin på nettet, og siste frist for nett­registrering er kl. 20.00 mandag.

Lenke for selvregistrering blir oppgitt i morgen (fredag).Betalingsalternativer