Sukkevann - løpet

Postet av Agder bedriftsidrettskrets den 4. Sep 2023

Velkommen til Sukkevann - løpet 27 og 28. september! 


Vanlig løype: 4 km lang

Milslukeren:7,9 km

Denne uken kan vi ønske hjertelig velkommen Sukkevann-løpet i Randesund, med start bak fotballbanen ved idrettsanlegget, onsdag 27. sept. og torsdag 28. sept. Dette er 19. karuselløp i terminlisten.. Til forskjell fra tidligere år velger vi å sende løperne ut i motsatt retning, for å unngå et litt vanskelig utfor-parti i slutten av den tidligere løypa. Dette er en hyggelig rundløype, som på midten sneier innom golfbaneområdet, og har målgang mellom fotballbanene.Resultater og deltakerlisteLøypebeskrivelse: 

OBS! Løypa går i år motsatt vei av det den gjorde i 2022.

Begrunnelse for at løypa i år går motsatt vei, er et krevende løpsparti ca. 250 m fra der vi hadde mål i 2022.

Start på grusveien bak fotballbanen, så opp bakken i lysløypa og ned bakken mot Dvergsnesveien, følger lysløypa ca. 700m. Tar til høyre inn på sti og holder seg på skogstien som følger langs veien. Kommer ut på grusvei og følger det til venstre 30m Ta til høgre og inn på skogssti og følg den.

Stien krysser lysløypa to ganger. En kommer forbi golfbanen på høyre side, følg stien videre til en kommer ut på løysløpa. Ta til høyre i lysløypa og følg den nedover, og i bunnen tar en opp til venstre. Følg grusveien oppover ca. 100m. Ta opp til høyre og følg sti til en kommer ut til fotballanlegget. Mål er mellom fotballbanene.


Fleksibelt opplegg for karuselløpene også i 2023.

Torsdagen er selvsagt fortsatt den store dagen i Terrengkarusellen, med følgende tidspunkt for de vanlige aktivitetene:

- Sekretriatet åpent fra kl. 13.00 til 18.00, og deltakerne kan ta seg rundt når de ønsker det.

Hvite lister i sideteltet ved målgang brukes til å notere egen tid/fullført i vanlig løype, og gule lister for milslukeren.

- Har vi Barnas karusell, starter denne kl. 17.00

- Milslukeren har fellesstart kl. 17.15

- Puljestart vanlig løype fra kl. 17.30 - 17.45. 

Men alle kan fortsatt benytte onsdagen som reservedag, og følgende tider gjelder:

- Løypa merkes og åpnes kl. 13.00

- Sekretariat fra kl. 15.00 til kl. 18.00 for registrering av fullført/egen tid (egen tid må kun noteres i merket løype)

I hele tidsrommet kan man også registrere deltakelsen sin på nettet, og siste frist for Resultatregistrering er kl. 20.00 torsdag.Betalingsalternativer