Gruppetrening i Arendal

Gruppetrening i Arendal


Arrangør: Agder bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 08.10.2023 19:30

Tid


Sted

Vis kart

Velkommen til Gruppetrening i Arendal!


Vi tilbyr styrketrening og hverdagsyoga i et veldig fint og moderne lokale på Sør Amfi i Arendal. Vi har dyktige og kvalifiserte instruktører til alle våre timer.


Gruppetreningen varer i 14 uker, og følger skoleruta. Oppstart i uke 35.

Dette er et lavterskel-tilbud og passer for alle, særlig nybegynnere.

- 400 kr i rabatt hvis du melder deg på mer enn ett parti. Du velger da tilleggsøvelse og får en rimligere pris på to partier.


Oppstart i uke 35.

Styrketrening tirsdager kl.18.30 - 19.30 - Denne timen er full!

Hverdagsygoga onsdager kl.18.30 - 19.30

Styrketrening torsdager kl.17.00 - 18.00


Styrketrening

Effektiv styrketreningsøkt som gir deg opplevelse av mestring og fremgang. Enkle og funksjonelle øvelser for hele kroppen, med spesielt fokus på kjernemuskulaturen. Her bruker man egen kroppsvekt som hjelpemiddel, samt enkelt utstyr som manualer, styrkestrikk, matter og medisinballer. Våre aktivitetsledere inspirerer og tilpasser øvelsene, slik at alle finner riktig belastningsnivå. Tett oppfølging og mye god-følelse!

Mål: Gjøre deg sterkere, i de mest funksjonelle muskelgruppene som du har nytte av i hverdagen, samt motivasjon for å utøve fysisk aktivitet jevnlig.


Hverdagsyoga

Dynamiske yogabevegelser i rolig tempo med fokus på pust og indre styrke. Grunnleggende yogaøvelser i trygge omgivelser som gir deg mulighet til å ha fokus på deg selv og stresse ned i hverdagen. Øvelsene er myke og rolige og kombineres med pusteteknikker og meditasjon. Yoga kan hjelpe alle til større bevissthet, stabilitet, ro og harmoni. 

Mål: Økt velvære/indre fokus, styrke av kjernemuskulatur og bedret bevegelighet.Kontaktperson: Irene - aktivitskonsulent

irenefiska.saanum@bedriftsidretten.no